Maailmanpuun juuret ovat ylhäällä ja lehvästö alhaalla.

 

Maailmanpuun juuret tarjoaa sinulle mahdollisuuden tukea Suomen parhaan joogapodcastin tekemistä.

Liittymällä Juurijäseneksi (4,99 € / kk tai 49 € / vuosi) saat tunnukset, joilla voit kirjautua Maailmanpuun juuret -sivulle.

Jäsensivultamme löydät jokaisesta Maailmanpuun uudesta jaksosta (Tammikuusta 2018 eteenpäin) erityispitkän version, johon sisältyy Maailmanpuun juuret -osio. Maailmanpuun juurissa kaivaudumme entistä syvemmälle käsittelemiimme aiheisiin.

Maailmanpuu julkaisee 20 jaksoa vuodessa, 10 keväällä ja 10 syksyllä. Lisäksi tilaajamme saavat nauttia yllätysjaksoista, jotka ovat ainoastan Juurijäsenten saatavilla.

Voit kuunnella tai ladata jaksot koneellesi kirjautumalla Maailmanpuun juuret -sivulle tai tilaamalla jäsensivulta löytyvän rss-syötteen.

Juurijäsenyys on varsinainen joogatietouden runsaudensarvi. Noin kahdella eurolla per jakso tämä kaikki on ulottuvillasi. Samalla autat meitä tekemään entistä parempaa podcastia entistä useammin!

 

Liity juurijäseneksi

Voit maksaa tilauksesi joko PayPal- tai Stripe-palvelun kautta. Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, valitse Stripe-palvelu.

(Huomaathan, että voit myös tilata jäsenyyden kerralla vuodeksi, jolloin hinta on vielä edullisempi, vain n. 4 € / kk.)

Nähdään Maailmanpuun juurissa!

Jos sinulla on kysyttävää Juurijäsenyydestä, ota meihin yhteyttä osoitteessa maailmanpuupodcast@gmail.com. Vastaamme mielellämme!